Uthyrningspaket

Har även kanonbra uthyrnings paketlösningar med ljud-ljus-rök-konfetti-laser-specialeffekter & Discjockey förmedling till alla sorters typ av evenemang så hitta rätt paket val där den passar in perfekt till rätt ställe som ni söker för en lyckad kväll tveka inte hör av er för mera information gällande priser eller annat till den perfekta lösningen.

Tänk lite extra på att vara ute i god tid med planeringen till ert evenemang samt också en del lokaler kan de vara lite känsliga exempelvis brandlarm m,m om ni vill lägga till en Rökmaskin-laser och specialeffekter på hyran.   

Är de så att ni behöver extra min hjälp med montering/demontering av utrustningen då kostar de 200 Kr/Dag för ibland så behöver man vara 2 personer att lyfta vissa grejer eller tycker de är lite svårt att koppla in Xlr/Ström kabel på rätt Topp/Bas högtalare samt mixerbord m,m och vet inte hur man monterar upp/ner själva, lugn bara lugn för alltid innan Uthyrning/Utkörning så brukar jag normalt sätt visa er vart dom ska sitta samt visa upp och testköra hur grejerna fungerar och självklart får ni lyssna på ljudet eller se snygga ljuset om ni känner er lite osäker.

När ni har hyrt klart och vill lämnar tillbaka utrustningen så sker de oftast dagen efter så ring på tel: 0737042037 den tid/dag som passar er bäst.

Betalning för Företag så har jag F-Skatt Sedel och för Privatpersoner så har jag Swish eller pengarna i handen.

Bilder på utrustningen kommer inom kort!

Uthyrning för mindre evenemang.

Exempelvis: mindre skol-disco,barnkalas,bröllop,kräftskiva & Födelsedagsfest och Företag fest m,m

Enklare val till perfekta känsla på dansgolvet!

Disco-Paket 1 ( 60 Personer ) Pris: 1000 kr

Disco-Paket 2 ( 130 Personer ) Pris: 1500 Kr

Uthyrning för stora prisvärda evenemang.

Exempelvis: stora Mellanstadiet/Högstadiet/gymnasiedisco, men även till stora bröllop,kräftskiva,Födelsedagsfest och Företag fest.

Nu känner man att de är party på riktig!

Party-Paket 3 ( 250 Personer ) Pris: 2000 Kr

Party-Paket 4 ( 400 Personer ) Pris: 3000 Kr

Party-Paket 5 ( 700 Personer ) Pris: 4000 Kr

Uthyrning för största Evenemang.

Exempelvis Största Cup Disco, Festivaler,Mellanstadiet/Högstadiet/gymnasiedisco, men även till större bröllop,kräftskiva,Födelsedagsfest Företag fest.

Extremt bra tryck på dansgolvet/ Nu är de fest!

Party-Paket 6 ( 1000 Personer ) Pris: 5000 Kr

Party-Paket 7 ( 2000 Personer ) Pris: 6000 Kr

Party-Paket 8 ( 3000 Personer ) Pris: 7000 Kr

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *