Robbin Forever

Robbin FOREVER var namnet och är uppväxt ifrån lilla staden Alingsås. Jag Jobbar inom uthyrning av min musik-utrustning till olika sorters typ av event/evenemang som T.ex. Skoldisco för lågstadiet, små/stora discon för typ mellan/högstadiet,gymnasiet samt har också även jobbat på festivaler plus även olika små/stora cup discon & halloween/lussefest men även lite finare tillfällen som exempel Bröllop,kräftskiva,Födelsedag kalas, studentfester,studentflak,skolavslutningar,skolbaler plus även lite som ljud & ljus tekniker på olika klubbar.

För att göra det enkelt för kunden så har jag färdiga uthyrning paketlösningar som kan även ordna med transporter av utrustningen. Allt ifrån den minsta Paket upp till den största paket för den plats som ni skulle behövas.

Mitt mål inom uthyrning är ju självklart att ni som kund/arrangörer ska vara nöjda! och höras av sig igen till flera tillfällen där jag kan hjälpa till med tekniska utrustningen plus färdiga paketlösningar.

För er som kund/arrangörer så Låter jag som leverantör med ljud-ljus-rök-laser-specialeffekter & musiken efter alla olika sorters event,teman eller önskemål till er för perfekta lösningen så lägg den tiden till mig för de perfekta resultatet för helheten är ju så klart att de blir en lyckad kväll med bra musik plus mycket folk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *